Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля мнение за две обяви

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

еми от тогава ще почнем да точим лиги ))))
    Last edited by Dr Z; d.m.y г., 17:45.
    Alfa 166 2.4 JTD '03 150HP Ex
    Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

е колеги вие ептен се отплеснахте Л луди жаби мове да затворите темата ,а пък ако искате си драскаите де , ето още една за обсъждане http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=8ioma6 поздрави
      Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

Ходих да видя тази кола вчера, че ми стана интересно - http://www.mobile.bg/11419271079506552
        Много ми хареса!!!
        Личи си, че има дребни забележки, но на фона на всичкото дарак по пазара, тази направо е като нова
        Човека сам си каза, че не е 2006г., т.е. регистрирана е през 2006г., но е произведена през 2003г. Нищо чудно да е стояла някъде по складовете...
        Отвън е много изпъната, вътре е много запазена.... има линия, има стойка, всичко си е на мястото, съвпадат фуги, съвпадат луфтове и прочие.
        Отвън единствено ми направи впечатление пукнат стоп (много хора да не забележат изобщо).
        Салона е много запазен и като исключим претапицирания лост, всичко друго е оригинално, НО напудрено. Кожата на волана са я мацнали с боя, за да скрият драскотините, които се виждат на снимката в обявата.
        Копчето за фаровете е боядисвано, но това си е съвсем в реда на нещата, защото то винаги се лющи и става прозрачно....
        Стори ми се, че блока за управление на стъклата нещо не е като хората, но той пък лесно се сменя и го има по моргите.
        Кожата няма скъсано и няма протрито - на места е започнала да се напуква, но с един крем всичко ще се оправи бързо и лесно.
        Съединителя ми се стори леко твърд, но все пак го сравнявам с Пунтото, а неговия съединител все едно го няма.
        Дисковете са за смяна 1000%!
        Не съм я палил, защото нямах време, но под капака всичко изглеждакато от завода - всичко е на място, всичко е подредено, всичко е чисто (измито) и лъскаво
        Реално, аз бих дал 4500лв. за тази кола, ако не изникне нещо скрито-покрито!
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Ходих да видя тази кола вчера, че ми стана интересно - http://www.mobile.bg/11419271079506552
          Много ми хареса!!!
          Личи си, че има дребни забележки, но на фона на всичкото дарак по пазара, тази направо е като нова
          Човека сам си каза, че не е 2006г., т.е. регистрирана е през 2006г., но е произведена през 2003г. Нищо чудно да е стояла някъде по складовете...
          Отвън е много изпъната, вътре е много запазена.... има линия, има стойка, всичко си е на мястото, съвпадат фуги, съвпадат луфтове и прочие.
          Отвън единствено ми направи впечатление пукнат стоп (много хора да не забележат изобщо).
          Салона е много запазен и като исключим претапицирания лост, всичко друго е оригинално, НО напудрено. Кожата на волана са я мацнали с боя, за да скрият драскотините, които се виждат на снимката в обявата.
          Копчето за фаровете е боядисвано, но това си е съвсем в реда на нещата, защото то винаги се лющи и става прозрачно....
          Стори ми се, че блока за управление на стъклата нещо не е като хората, но той пък лесно се сменя и го има по моргите.
          Кожата няма скъсано и няма протрито - на места е започнала да се напуква, но с един крем всичко ще се оправи бързо и лесно.
          Съединителя ми се стори леко твърд, но все пак го сравнявам с Пунтото, а неговия съединител все едно го няма.
          Дисковете са за смяна 1000%!
          Не съм я палил, защото нямах време, но под капака всичко изглеждакато от завода - всичко е на място, всичко е подредено, всичко е чисто (измито) и лъскаво
          Реално, аз бих дал 4500лв. за тази кола, ако не изникне нещо скрито-покрито!
          Кики, за тази кола от тази обява аз не бих дал и 100 лв. - тва е класически милионник в пълния му вид !
          Относно 166 знайте едно- вече читави не се продават - това се оказа адски добър автомобил и хората озъзнавайки го просто не ги продават ...

Comment

Грешиш - погледнеш ли я на живо ще разбереш
            На мен ми хареса много!
            sigpic

Comment

Working...
            X